» » М'ясні закуски
Закуски є прекрасною прикрасою будь-якого столу. Жодне застілля не обходиться без смачних і ситних м'ясних закусок. М'ясні закуски зазвичай готують як самостійне блюдо. Вони готуються швидко і просто, а виходять ситними і смачними. Зазвичай м'ясні закуски готують з фантазією, вони повинні дивувати несподіванкою своїх смаків і красивим, оригінальним оформленням. Особливо привабливо виглядають м'ясні закуски, зроблені у вигляді асорті з різних сортів м'яса, ковбас. Таке асорті можна задекорувати кружечками маслин, горіхами, зеленню і солодким перцем. Відмінно виходять м'ясні закуски, які подають на шпажках, так звані канапе.

В такий закусці м'ясна нарізка відмінно поєднується з фруктами, сиром, грибами, свіжими різними овочами і морепродуктами. Для святкових вечорів особливо актуальні багатошарові бутерброди, конвертики, приготовлені з тіста з м'ясом, птицею, тарталетки, овочі або фрукти. Деякі овочі можна фарширувати шинкою або потрошками, лівером, приготувати салат - коктейль. М'ясні закуски рецепт можна подавати, як в холодному, так і в злегка теплому вигляді.Холодні м'ясні закуски є бутерброди, канапе та інші. Сервірування столу закусками зажадає від вас максимум фантазії і смаку.