Інгредієнти для приготування:
• Шість штук тонкого лаваша
• Один кілограм копченого ковбасного сиру
• Три курячих яйця
• Чотири зубчики часнику
• Один пучок кропу
• Один помідор
І так приступаємо:
• Відварюємо в каструлі курячі яйця. Потім нарізаємо копчений ковбасний сир кубиками. Моєму кріп і дрібно рубаємо його разом з почищені зубчиками часнику. Тепер чистимо курячі яйця і подрібнюємо їх.
• Моєму помідор і теж нарізаємо його дрібними кубиками. Після цього беремо глибоку миску і ретельно перемішуємо в ній помідори, копчений сир, курячі яйця, часник і кріп. Розкладаємо на робочому столі лаваш і ріжемо його на три частини. У кожну з них ложем начинку, а після загортаємо пакетиком.
• Заготовки можна скласти в контейнер і поставити в холодильник. Вони можуть там стояти вічно. А перед вживанням розморозить в СВЧ печі або обсмажити на сковорідці з двох сторін до рум'яної скоринки.