» » » Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою

Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою

Оцінка 4 з 5
Сьогодні я хочу з вами, дорогі читачі, поділиться доступним і дуже простим рецептом, який одного разу побачила в одній кулінарній телепередачі. Готував це блюдо шеф-кухар якогось відомого ресторану. Рецепт мені здався простим, смачним і досить швидким. Саме тому я його запам'ятала і приготувала. Як ви могли здогадатися по фото - це рулетики з лаваша. З його використанням готується безліч різноманітних закусок, що дозволяє постійно проводити величезну кількість кулінарних експериментів. Мій рецепт також відноситься до одного з цього великої кількості рецептів, і сьогодні я хочу вас з ним познайомити. Рулетики ці виходять досить-таки різнокольоровими й ошатними. Смак у них дуже ніжний і приємний. Ця закуска сподобалася всій моїй великій родині і тепер я практично на кожне свято готую цей рулет. Якщо у вас намічається якесь торжество або важлива подія, то ця закуска виявиться приємним і несподіваним доповненням до вашого столу.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою»:

  • Один тонкий лаваш.
  • Один курячий окорок.
  • 100 г корейської моркви.
  • Чотири курячі варені яєчка.
  • 200 грам плавленого сирка (це два маленьких сырочка).
  • Невеликий пучок кропу.
  • Майонез.
  • Сіль - за смаком.
  • Рослинне масло - для смаження курячого стегенця.

Як приготувати «Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою» в домашніх умовах

  1. Підготуємо все необхідне.
  2. Почнемо готувати рулет з самого тривалого процесу приготування - це курячий окорок. Тому візьмемо курячий окіст, помиємо, відділимо м'ясо від кістки, поріжемо його невеликими кубиками і присмажимо в сковороді на рослинній олії. Приправимо м'ясо сіллю і смажимо, періодично помішуючи, до золотистого кольору.
  3. Відварені курячі яйця очистимо і натремо на крупній тертці.
  4. Покладемо в глибоку тарілку смажене м'ясо і натерті яйця.
  5. З корейської моркви отожмем зайву вологу і покладемо в миску до інгредієнтів. Туди ж відправимо помиту і дрібно нарізану зелень.
  6. Добавимо майонез і все добре помішаємо.
  7. Лаваш розкладемо на столі, викладемо на нього начинку і рівномірно її розрівняємо по всій поверхні.
  8. Звернемо лаваш рулетом, обернем харчовою плівкою і відправляємо в холодильник просочуватися мінімум на одну годину.
  9. Перед подачею зніміть з рулету харчову плівку і поріжте його порційними шматочками. Смачного!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent