До цих пір не відомо, як звати того, хто придумав перший загорнути начинку на лаваш, але лаваш з начинкою займає тепер особливе місце серед закусочних страв.
Інгредієнти для рецепта «Легкий лаваш»:
- лаваш
- адигейський сир
- майонез
- зелень
- копчена курка
- гриби
- плавлений сир
- морепродукти
- сир
- помідори
Як приготувати «Легкий лаваш» в домашніх умовах
-
До цих пір не відомо, як звуть ту людину, хто придумав перший звернути начинку в лаваш.
-
Але лаваш з начинкою займає тепер особливе місце серед закусочних страв.
-
Начинка для лаваша може бути різною, і саме від начинки залежатиме смак всій закуски.
-
Начинка може бути з адигейським сиром, майонезом і зеленню, може бути копченою куркою, грибами і плавленим сиром, або з морепродуктами, сиром і помідорами.
-
Начинка може бути з адигейським сиром, майонезом і зеленню, може бути копченою куркою, грибами і плавленим сиром, або з морепродуктами, сиром і помідорами.
-
Це дуже смачний рецепт, тепер нам для приготування начинки всі вибрані інгредієнти необхідно добре подрібнити і ретельно перемішати. Можна для цих цілей використовувати блендер.
-
Далі розстелити на кухонному столі харчову плівку, на неї покласти лист лаваша, намазати його підготовленою начинкою, змастити майонезом і загорнути рулет, обгорнути харчовою плівкою, поставити на кілька годин (мінімум на три години) в холодильник.
-
Лаваш добре просочиться, потім можна нарізати рулет кільцями і подавати на стіл.