Любити кулінарію, це означає любити своїх близьких, чоловіка, дітей, батьків, тому що саме їх так хочеться порадувати смачною їжею, гарячими й запашними пирогами. Вміння готувати, вважається основним гідністю жінки, а прості рецепти на кожен день, допоможуть вам це довести, спробуйте, навчаючись готувати для початку прості рецепти, і вкладаючи в їх приготування «свою душу», ви побачите, що кулінарія, це не тільки джерело гарного настрою, але і творчість, яка відкриває простір для вашої фантазії.
Інгредієнти для рецепта «Рецепти прості на кожен день»:
- Французький Батон - одна штука.
- Сир твердий - сто грам.
- Масло вершкове - сто грам.
- Часник - два зубчики.
- Зелень - кріп або петрушка.
Як приготувати «Рецепти прості на кожен день» в домашніх умовах
-
Натріть на тертці твердий сир і видавіть часник через чеснокодавку.
-
Перемішайте з розм'якшеним маслом, додавши в нього нарізану зелень.
-
Все перемішайте до однорідного стану.
-
Зробіть в батоні надрізи, не прорізаючи їх, до кінця і заповніть приготованою начинкою.
-
Фарширований батон загорніть у фольгу.
-
Після чого поставте в нагріту до температури двісті градусів духовку на двадцять хвилин.
-
По закінченню цього часу зніміть фольгу з батона.
-
Покладіть назад в духовку на п'ять хвилин для того, що б батон зарум'яниться.