Інгредієнти:
• Червона риба - 200г
• Сирний крем-сир (м'який) - 200г
• Яйце - 1шт
• Лимон - 1шт
• Зелень (пучок) - 1шт
• Зерновий хліб (шматочки) - 10шт
Приготування:
• Червона риба нарізається тонкими скибочками і поливається лимонним соком (свіжовіджатим з 1/3 цілого лимона).
• Шматочки хліба обрізають так, щоб надати круглу або овальну форму, на які викладається нарізана риба.
• Мелкорубленое варене яйце змішується з подрібненою зеленню.
• Додається сирний крем-сир і всі разом збивається до однорідного стану.
• Підготовлена маса відсаджують кондитерським мішком/шприцом на скибочки риби.
• Прикрашається канапе гілочками зелені, скибочками лимона.
Приємного апетиту!