Ви вже готували запіканки в мультиварці? Подивіться цікавий рецепт, запіканка там робиться з картоплі і рибних консервів, в мультиварці страва виходить просто чудовим
Інгредієнти для рецепта «Запіканка картопляна з рибними консервами в мультиварці»:
- Дві банки рибних консервів;
- Сіль за смаком;
- 4 картоплини;
- 1 цибулина;
- 50 грам майонезу;
- 2 курячих яйця;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- Сіль за смаком;
- 100 грам борошна;
- 150 грам сметани;
Як приготувати «Запіканка картопляна з рибними консервами в мультиварці» в домашніх умовах
-
Змішуємо ретельно в глибокій мисці майонез, сметану, сіль, курячі яйця і пшеничне борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто.
-
Відкриваємо рибні консерви, зливаємо масляну рідину, а потім розм'якшуємо їх за допомогою виделки.
-
Чистимо картоплю, моєму його, а потім натираємо на крупній тертці.
-
Змащуємо маслом чашу для мультиварки. Викладаємо на її дно рівномірно картоплю, солимо його небагато.
-
Викладаємо рибу на картоплю. Зверху накриваємо її дрібно нарізаною цибулею.
-
Заливаємо рибу з цибулею по всій поверхні тістом.
-
Готуємо картопляну запіканку з консервами в мультиварці 50 хвилин у режимі * випічка *.