Домашня ікра з печених овочів відрізняється насиченим багатим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Таку ікру не соромно подати навіть на святковий або банкетний стіл
Інгредієнти для рецепта «Ікра з печених овочів»:
- 2 склянки натертих помідор;
- 3 солодких перцю;
- 1 баклажан;
- 1 ріпчаста цибулина;
Як приготувати «Ікра з печених овочів» в домашніх умовах
-
Крок перший. Укладаємо на деко солодкий перець і баклажани. Ставимо їх у духовку, запікаємо до м'якості, повертаючи з боку на бік.
-
Крок другий. Готові овочі охолоджуємо, чистимо, розкладаємо по пакетиках і заморожуємо в морозилці. Помідори заморожуємо без термічної обробки.
-
Крок третій. Смажимо цибулю на соняшниковій олії в мультиварки. Додаємо до нього прокручені через м'ясорубку солодкий перець, баклажани і помідори. Можна використовувати аджику замість помідор. Перчимо, солимо.
-
Крок четвертий. Включаємо на 1:00 режим * тушкування * в мультиварки. За п'ять хвилин, до приготування ікри з запечених овочів, додаємо до неї подрібнений часник. Приємного апетиту!