Ікра з кабачків, моркви та цибулі у мультварке виходить дуже смачною, а готується дуже просто. Вам потрібно тільки підготувати овочі, мультиварка зробить все інше
Інгредієнти для рецепта «Ікра з кабачків в мультиварці»:
- 1 велика морква;
- 2 цибулини;
- 1 середній кабачок;
- 4 помідори;
- Соняшникова олія;
- Кілька зубчиків часнику;
Як приготувати «Ікра з кабачків в мультиварці» в домашніх умовах
-
Моркву чистимо, миємо й натираємо на тертці.
-
Тепер чистимо цибулю, часник і кабачок, моєму їх. Потім дрібно нарізаємо разом з помідорами. Вливаємо трохи соняшникової олії в чашу для мультиварки. Обсмажуємо в ній у режимі * випічка * декілька хвилин цибулю з морквою.
-
Кладемо в чашу нарізані помідори. Випікаємо їх близько п'яти хвилин. Потім додаємо до них кабачок. Посипаємо все сіллю з перцем.
-
Включаємо в мультиварці режим * плов *. Коли кабачкова ікра буде готова, додаємо до неї часник, охолоджуємо її і подаємо до столу.