Приготуйте для своїх близьких по-справжньому літнє блюдо - лечо з баклажанами в мультиварці, так краще збережуться корисні властивості овочів, режим «плов» для цієї страви буде оптимальним
Інгредієнти для рецепта «Лечо з баклажанів в мультиварці»:
- 4 солодких перцю;
- 4 баклажана;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 700 мілілітрів томатного пюре;
- Чайна ложка цукру;
- Соняшникова олія;
- Чорний перець, сіль;
- 4 зубчики часнику;
- 1 морква;
Як приготувати «Лечо з баклажанів в мультиварці» в домашніх умовах
-
Чистимо ріпчасту цибулю з часником та морквою. Моркву миємо, натираємо на тертці. Цибулю дрібно ріжемо. Часник пропускаємо через прес.
-
Тепер миємо баклажани, нарізуємо їх півкільцями. Солодкий перець ріжемо брусочками. Помідори подрібнюємо блендером в пюре.
-
Обсмажуємо цибулю з морквою в мультиварці в режимі * випічка * близько 20 хвилин.
-
Кладемо туди порізаний перець, баклажани, заливаємо томатним пюре, додаємо чорний перець, сіль і цукор.
-
Включаємо в мультиварці на 1.5 години режим * плов *. Потім додаємо туди часник, перемішуємо все і лечо готово.