Приготуйте в мультиварці відмінний пісний десерт - вишневий пиріг з медом, адже пост це зовсім не привід харчуватися несмачними стравами і не балувати себе смачними фруктовими десертами.
Інгредієнти для рецепта «Пісний вишневий пиріг в мультиварці»:
- 250 мілілітрів води;
- 2 столових ложки меду;
- 150 мілілітрів соняшникової олії;
- 1 склянка цукру;
- 1 пакетик розпушувача;
- Заморожена або свіжа вишня (без кісточок);
- 2.5 склянки пшеничного борошна;
Як приготувати «Пісний вишневий пиріг в мультиварці» в домашніх умовах
-
Додаємо до води мед, ставимо рідину на вогонь, постійно помішувати, щоб повністю розчинився мед. Додаємо до нього соняшникову олію, цукор, знову все перемішуємо і підігріваємо на вогні. Знімаємо суміш з вогню.
-
Додаємо до медової суміші борошно, перемішуємо, а після висипаємо пакетик розпушувача, знову перемішуємо.
-
Беремо вишню, виймаємо з неї кісточки при необхідності. Змішуємо ретельно вишню з тістом. Змащуємо олією чашу в мультиварці, виливаємо в неї вишневе тісто.
-
Робимо від центру тісті промені в довільній формі за допомогою ножа, щоб вони доходили до країв.
-
Випікаємо вишневий пиріг 1 годину 20 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Виймаємо його за допомогою контейнера для * варіння на пару *, перекладаємо на блюдо. Пісний вишневий пиріг готовий! Приємного апетиту!