Готуємо пісочний яблучний пиріг з корицею в мультиварці на радість своїй родині. На чаювання з таким смачним і ніжним пирогом і гостей запросити не соромно. А як він подобається дітям!
Інгредієнти для рецепта «Пісочний яблучний пиріг з корицею в мультиварці»:
- Цукор;
- 1 чайна ложка лимонного соку;
- 100 грам вершкового масла;
- 175 грам пшеничного борошна;
- 1 чайна ложка кориці;
- Сіль;
Як приготувати «Пісочний яблучний пиріг з корицею в мультиварці» в домашніх умовах
-
Розтираємо 100 грам вершкового масла з 75 грамами цукру і борошном.
-
Додаємо до них ¼ чайну ложку солі і одну чайну ложку кориці.
-
Чистимо від шкіри яблука, нарізаємо їх дрібно, а після складаємо в змащену маслом форму мультиварки. Посипаємо яблука двома столовими ложками цукру, а потім поливаємо їх соком лимона.
-
Тепер посипаємо яблука приготовленої крихтою з борошна, цукру та олії, притискаємо її. Випікаємо пісочний яблучний пиріг 40 хвилин в мультиварці у програмі * випічка *.
-
Коли пиріг буде готовий, відкриваємо мультиварку і даємо йому постояти в такому вигляді цілу ніч. Потім посипаємо його цукровою