Кращий рецепт апельсинового кексу для мультиварки - готується швидко, виходить завжди смачно, ваше завдання тільки підготувати інгредієнти, і потім дістати готовий кекс із мультиварки
Інгредієнти для рецепта «Апельсиновий кекс в мультиварці»:
- 150 грам цукру
- 250 грам борошна
- Один апельсин
- 150 грам вершкового масла
- Три яйця
- Один пакетик ваніліну
- Одна чайна ложка соди або столова ложка розпушувача
Як приготувати «Апельсиновий кекс в мультиварці» в домашніх умовах
-
Знімаємо за допомогою ножа з апельсина цедру і вичавлюємо його сік. Цедру натираємо на дрібну тертку.
-
Розтираємо ванільний цукор з вершковим маслом і простим цукром за допомогою виделки.
-
Додаємо до вершкового масла курячі яйця, цедру апельсина, сік апельсина і ретельно все перемішуємо.
-
Потім додаємо до них розпушувач разом з пшеничним борошном і замішуємо круте тісто.
-
Викладаємо в змащену маслом чашу для мультиварки приготоване тісто і ставимо його на 95 хвилин у режимі * випічка *.
-
Коли прозвучить сигнал в мультиварці, виймаємо з неї чашу і через п'ять хвилин дістаємо з неї готовий апельсиновий кекс.