Надзвичайно ніжним і смачним вийде насипний яблучний пиріг в мультиварці. Готується десерт легко і просто, спечеться до точно призначеного часу чаювання.
Інгредієнти для рецепта «Яблучний пиріг в мультиварці»:
- Один стакан манної крупи
- Один кілограм яблук
- Один пакетик ваніліну
- Дві чайні ложки розпушувача
- Один стакан борошна
- 150 грам вершкового масла
- Один стакан цукру
Як приготувати «Яблучний пиріг в мультиварці» в домашніх умовах
-
З'єднуємо розпушувач з манною крупою, ваніліном, цукром, пшеничним борошном і ретельно все перемішуємо.
-
Миємо гарненько яблука, очищаємо їх, натираємо на крупну тертку.
-
Тепер викладаємо в чашу для мультиварки змащену маслом шар сухої суміші і шар яблук.
-
Чергуємо інгредієнти таким чином до заповнення чаші, що-б останнім шаром виявилася суха суміш.
-
Натираємо охолоджене вершкове масло великої теркою в чашу. Ставимо пиріг на 100 хвилин у режимі * випічка *.
-
Готовий пиріг витягаємо, не перегортаючи з чаші для мультиварки і подаємо до столу.