Особливо ніжне і крихке пісочне печиво, незважаючи на звичний для всіх смак залишається практично найпопулярнішим у наш час. Додаємо наповнювач і отримуємо новий смак печива!
Інгредієнти для рецепта «Пісочне печиво»:
- 1 склянка свинячого жиру;
- Борошно;
- 1 склянка сметани;
- 10 грам розпушувача;
- Полуничний джем;
- Ванілін;
- Цукрова пудра;
Як приготувати «Пісочне печиво» в домашніх умовах
-
Змішуємо в глибокій мисці свинячий жир, ванілін, 10 грам розпушувача, сметану і борошно. Замішуємо густе тісто.
-
Тепер розгортає тісто на робочому столі в пласт. Вирізаємо його різними формочками або ріжемо його трикутниками.
-
Викладаємо на кожен трикутник трохи полуничного джему. Звертаємо трикутники рогаликом.
-
Після цього розміщуємо всі пісочні рогалики у форму для випікання, ставимо її в духовку і випікаємо печиво до повної готовності.
-
Потім обвалюють кожне печиво в цукровій пудрі. Перекладаємо рогалики в тарілку і подаємо до столу.