Бісквіт при всій своїй складності все ж продовжує утримувати лідируючу позицію у виробництві тортів. Сьогодні приготуємо традиційний двоколірний бісквіт в мультиварці.
Інгредієнти для рецепта «Двоколірний бісквіт в мультиварці»:
- 1,5 склянки цукру;
- 2 чайні ложки розпушувача;
- 7 столових ложок борошна;
- 8 курячих яєць;
- 2 столових ложки 9% оцту;
- Ванілін;
- Какао;
- 3 столових ложки крохмалю;
Як приготувати «Двоколірний бісквіт в мультиварці» в домашніх умовах
-
Для приготування білої частини бісквіта збиваємо 7 яєчних білків з однією склянкою цукру до стану густої пінки.
-
Просіюємо до отриманої маси три столові ложки крохмалю і три столові ложки борошна. Також додаємо пів пакетика ваніліну, дві столові ложки оцту і одну чайну ложку розпушувача. Перемішуємо масу.
-
Змащуємо форму мультиварки вершковим маслом. Викладаємо в неї біле тісто буграми, щоб у нього потім був оригінальний малюнок. Посипаємо через сито какао на тісто таким чином, щоб тесту не було видно.
-
Тепер готуємо жовте тісто. Збиваємо одне куряче яйце і сім жовтків разом із залишками цукру в пишну піну. Додаємо до них чотири столові ложки борошна, одну чайну ложку розпушувача і залишився ванілін. Перемішуємо акуратно масу.
-
Викладаємо жовте тісто на шар какао, щоб заховати какао повністю. Інакше тісто не підніметься в тому місці, де буде видно какао.
-
Випікаємо двоколірний бісквіт 60 +40 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Тримаємо його п'ять хвилин на підігріві. Бісквіт готовий.