Спечіть смачні булочки-косички з сирно-дріжджового тіста до недільного чаювання, побалуйте себе і домочадців домашньою випічкою, ваші близькі оцінять чудову випічку
Інгредієнти для рецепта «Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста»:
- 0,5 склянки молока;
- 200 грам сиру;
- 3 курячих яйця;
- 0,5 склянки цукру;
- 1 пакетік сухих дріжджів;
- 80 грам розтопленого вершкового масла;
- 600 грам борошна;
- 1 пакетік ваніліну;
- Щіпка солі;
Як приготувати «Булочки - косички з сирно-дріжджового тіста» в домашніх умовах
-
Розводимо дріжджі в теплому молоці з ложкою цукру і ложкою борошна, залишаємо їх на 15 хвилин.
-
Тепер розтираємо виделкою сир, додаємо до нього два курячі яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло і ванілін. Вливаємо до них дріжджі, ретельно все перемішуємо.
-
Потім вводимо в отриману масу поступово борошно, замішуємо еластичне тісто, накриваємо його рушником, ставимо на півтори години в тепле місце.
-
Після цього формуємо булочки у вигляді кісок з тісту, що підійшло. Для цього беремо невеликий шматочок тіста, розгортаємо джгутики, плетемо з них кіски.
-
Змащуємо маслом деко, викладаємо на нього готові булочки. Даємо їм піднятися 20 хвилин.
-
Збиваємо куряче яйце, змащуємо їм булочки, ставимо їх у розігріту до 180оС духовку. Випікаємо булочки до золотистої скоринки.