Торт «Пташине молоко», приготований в мультиварці, це фантастика? Не, звичайно, це реальність, високі технології і вдалий рецепт приготування цього чудового десерту
Інгредієнти для рецепта «Торт “Пташине молоко” в мультиварці»:
- 1 склянка цукру;
- 5 курячих яєць;
- 1 склянка борошна;
- 1 склянку молока;
- 150 грам вершкового масла;
- 20 грам желатину;
- 1 склянка цукру;
- 1 столова ложка борошна;
- 5 курячих яєць;
Як приготувати «Торт “Пташине молоко” в мультиварці» в домашніх умовах
-
Готуємо для початку крем. Розводимо желатин в 130 мілілітрах води, залишаємо його набухати півгодини.
-
Розтираємо півсклянки цукру з яєчними жовтками, вливаємо до них молоко, додаємо борошно, доводимо на водяній бані масу до кипіння, постійно помішувати.
-
Отриману масу охолоджуємо, додаємо до неї розм'якшене вершкове масло, ретельно її збиваємо.
-
Желатин підігріваємо на вогні, проціджуємо через сито, охолоджуємо.
-
Тепер збиваємо яєчні білки з рештою цукром, вливаємо до них цівкою желатин, добре перемішуємо. Після цього змішуємо білкову масу з приготованим кремом.
-
Потім готуємо бісквітний корж. Збиваємо в міцні піки курячі яйця з цукром, вводимо до них борошно поступово. Замішуємо тісто.
-
Кладемо тісто у змащену вершковим маслом форму для мультиварки, встановлюємо в ній на 60 хвилин режим * випічка *. Потім даємо йому постояти ще 10 хвилин, не відкриваючи кришку в мультиварці.
-
Поділяємо готовий бісквіт на коржі. Беремо високу форму. Змащуємо її маслом, поміщаємо в неї бісквітні коржі, змащуємо кожен з них кремом.
-
Ставимо бісквітний торт на 5 годин в холодильник для застигання, потім дістаємо його, виймаємо з форми, прикрашаємо за своїм смаком, подаємо до столу. Приємного апетиту!