Печінковий торт з курячої печінки, приготований в мультиварці - це фантастика? Ні, це реальність, сучасні технології можуть багато, і печінковий торт вийде з першого разу вдалим
Інгредієнти для рецепта «Печінковий торт в мультиварці»:
- 500 грам курячої печінки;
- 3 столові ложки борошна;
- 3 курячих яйця;
- Сіль, чорний перець;
- 1 морква;
- 2 цибулини;
Як приготувати «Печінковий торт в мультиварці» в домашніх умовах
-
Ретельно миємо курячу печінку, очищаємо її від прожилок, а потім перемелює в блендері.
-
Чистимо моркву з цибулею. Моркву промиваємо, натираємо теркою, а ріпчасту цибулю дрібно ріжемо.
-
Тепер змішуємо ріпчасту цибулю, моркву, курячу печінку, пшеничну муку, чорний перець, яйця і сіль. Виливаємо отримане тісто у змащену маслом чашу для мультиварки.
-
Печінковий торт випікаємо 50 хвилин в мультиварці, по 25 хвилин з кожного боку. Перевертаємо його за допомогою кошики від пароварки. Торт остудити, розріжемо уздовж на кілька шарів.
-
Після цього змащуємо кожен шар торта майонезом. Беремо будь-яку начинку. Наприклад: солоні огірки або лісові гриби в сметані. Якщо брати замість курячої печінки - яловичу і збільшити порцію в два рази, то на випікання такого торта Вам знадобиться 70 хвилин з одного боку і 20 хвилин з іншого. Приємного апетиту!