У новорічні свята все має бути особливим - новорічним і чарівним. І стіл тут не виняток, торт «Новорічна Ялинка» стане найкращим подарунком для сім'ї і кращою прикрасою столу.
Інгредієнти для рецепта «Торт “Новорічна Ялинка”»:
- 5 курячих яєць;
- 1 стакан борошна;
- 1 склянка цукру;
- 2 столові ложки какао;
- 400 грам вершкового масла;
- 1 банка згущеного молока;
- 1 склянка цукру;
- 3 яєчних білка;
Як приготувати «Торт “Новорічна Ялинка”» в домашніх умовах
-
Збиваємо п'ять курячих яєць до піків з однією склянкою цукру. Вводимо до них один стакан борошна, замішуємо тісто.
-
Потім ділимо тісто на дві частини, додаємо дві столові ложки какао в одну з них, перемішуємо її.
-
Змащуємо чашу для мультиварки маслом, викладаємо в неї три ложки білого тіста, а потім три ложки шоколадного. Таким чином викладаємо в чашу тісто, поки воно повністю не скінчиться.
-
Випікаємо бісквіт 60 хвилин у режимі *випічка*. Потім залишаємо бісквіт ще 15 хвилин у режимі *підігрів*, а далі відкриваємо кришку, чекаємо ще 10 хвилин.
-
Потім охолоджуємо бісквітний корж, розрізаємо його на п'ять частин уздовж. Вирізаємо з них круги на зменшення з різним діаметром. Залишки коржів подрібнюємо в крихту.
-
Збиваємо міксером 400 грам розм'якшеного масла і банку згущеного молока. Приготованим змащуємо кремом коржі, кладемо їх по зменшенню один на інший.
-
Тепер змішуємо залишки крему з обрізками коржів. Наносимо отриману масу шаром на ялинку, формуючи у неї гілочки. Ставимо торт на деякий час охолоджуватися в холодильник.
-
Цим часом збиваємо три яєчних білка і один стакан цукру. Ставимо масу на 15 хвилин на водяну баню, але при цьому продовжуємо її збивати.
-
Потім знімаємо крем *мокре безе* з вогню, збиваємо його ще три хвилини, а потім прикрашаємо їм охолоджену ялинку. Приємного апетиту!