Готуємо торт в домашніх умовах. Запропонований ананасово-йогуртний торт в мультиварці відрізняється ніжною текстурою і дуже м'яким смаком. Розкішний презентабельний вигляд!
Інгредієнти для рецепта «Ананасово - йогуртний торт в мультиварці»:
- 2 столові ложки какао;
- 1 склянка борошна;
- 5 яєць;
- 1 склянка цукру;
- 1 пачка готового ягідного желе;
- Будь-які фрукти (консервована вишня, ананас);
- Кокосова стружка;
- 20 грам желатину;
- 200 мл 20% вершків;
- 1/2 склянки цукру;
- 350 грам йогурту (наприклад, *Чудо* з шматочками вишні);
Як приготувати «Ананасово - йогуртний торт в мультиварці» в домашніх умовах
-
Збиваємо п'ять яєць до піків з однією склянкою цукру, додаємо до них один стакан борошна і дві столові ложки какао. Замішуємо однорідне тісто.
-
Виливаємо тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Випікаємо в неї торт 60 хвилин у режимі *випічка*. Потім даємо йому постояти ще 15 хвилин в режимі підігрів, а після 10 хвилин з відкритою кришкою.
-
Охолоджуємо готовий бісквітний корж, розрізаємо вздовж на три частини.
-
Викладаємо будь-які фрукти на дно чаші з-під мультиварки, заливаємо їх одним пакетиком готового ягідного желе. Рідини наливаємо у желе менше, ніж пише на пачці. Ставимо желе трохи застигнути в холодильник.
-
Тепер акуратно укладаємо коржі на желе. Просочуємо кожен з них соком з-під ананаса і змащуємо йогуртовим кремом. Ставимо торт на цілу ніч охолоджуватися в холодильник.
-
Вранці тримаємо торт над чашкою з гарячою водою, а потім за допомогою піддону від пароварки виймаємо її з чаші, перекладаємо на блюдо, прикрашаємо кокосовою стружкою і подаємо до столу.
-
Для приготування йогуртового крему, замочуємо 20 грам желатину у воді. Тепер збиваємо 1/2; склянки цукру і 200 мл вершків, додаємо до них йогурт, все перемішуємо.
-
Потім розтоплюємо желатин на водяній бані, вливаємо в нього йогуртову масу, перемішуємо їх. Після цього охолоджуємо трошки крем, але не даємо йому застигнути.