Ви придбали мультиварку і хочете її випробувати? Дуже гарне рішення. Курка в мультиварці буде тим блюдом, яке вас не розчарує. Мультиварка у мене вже 2 роки. За цей час в ній приготувала більше 30 різних страв. Найбільшу повагу у мене заслужила курка в мультиварці. Це дієтичне блюдо і всі мої домашні від малого до старого їдять його в обидві щоки. Курка в мультиварці готується легко і швидко. Навіть якщо ви поспішаєте кудись, немає проблем з включенням програми, яка сама доготовить ваше блюдо. Так ви будете впевнені, що поки ви займаєтеся своїми справами, курка в мультиварці набуває необхідну смакову кондицію.
Інгредієнти для рецепта «Курка в мультиварці»:
- 1 кг курячих стегон
- 1 велика морквина
- 1 болгарський перець
- 2 лаврового листа
- 3 зубчики часнику
- 3 шт. чорного перцю горошком
- Зелень
- Сіль
Як приготувати «Курка в мультиварці» в домашніх умовах
-
Спершу потрібно підготувати овочі. Цибулю очищаємо і ріжемо півкільцями. Моркву чистимо від шкірки, миємо й натираємо з допомогою великої терки. Болгарський перець треба помити і нарізати кубиками.
-
Курку миємо й обсушуємо. Потім її треба посолити і поперчити.
-
Курячі стегна покладіть в каструлю.
-
Далі туди ж відправляємо цибулю і болгарський перець.
-
Потім у каструлю кладемо моркву.
-
Заливаємо курку з овочами водою так, щоб вони були повністю покриті.
-
Якщо ви не дуже любите тушковані овочі, то обсмажте їх заздалегідь. Включаємо мультиварку в режимі «Суп» або «Тушкування». Програма розрахована на 1 годину.
-
Корисна курка готова. Викладіть її на тарілку і їжте гарячої.