Для любителів страв із субпродуктів пропонуємо дуже смачний рецепт. Найніжніша куряча печінка, тушкована в молоці, в мультиварці буквально вразить вас смаком і чудовим ароматом
Інгредієнти для рецепта «Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці»:
- 1 морква;
- Сіль;
- 1 цибулина;
- 0,5 кілограма курячої печінки;
- 1 склянка молока;
- Спеції за смаком;
Як приготувати «Куряча печінка, тушкована в молоці в мультиварці» в домашніх умовах
-
Визволяємо від прожилок курячу печінку, промиваємо її.
-
Потім очищаємо ріпчасту цибулю з морквою. Моркву натираємо на тертці, а ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
-
Кладемо в чашу для мультиварки ріпчасту цибулю, моркву, курячу печінку, додаємо до них спеції і сіль. Заливаємо все це однією склянкою
-
Готуємо курячу печінку в молоці одну годину в мультиварці в режимі * тушкування *. Приємного апетиту!