Смачні рецепти м'ясо в мультиварці, можна готувати хоч кожен день, було б бажання. Дивіться рецепти з фото. Ви коли не - будь, готували м'ясо в мультиварці? Тоді саме для вас цей рецепт. Для приготування можна брати будь-яке м'ясо, яке у вас є в холодильнику. Як кажуть, кашу маслом не зіпсуєш. Так і з м'ясом, чим більше, тим смачніше. Пропонуємо рецепти з фотографіями м'ясо в мультиварці.
Інгредієнти для рецепта «М'ясо в мультиварці»:
- М'ясо яловичина філе - 700 грам
- Капуста свіжа - 1 качан
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста -3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Болгарський перець - 3 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Картопля - 6 штук
- Сіль, перець
- Зелень
- Лавровий лист - 4 штуки
Як приготувати «М'ясо в мультиварці» в домашніх умовах
-
Процес приготування. Отже, моркву почистити, розрізати навпіл по довжині і порізати соломкою, цибулю очистити і порізати півкільцями. Перець помити, вийняти середину і розрізати навпіл, потім порізати поперек.
-
М'ясо помити і просушити, часник очистити і порізати пластинками, капусту дрібно порізати.
-
М'ясо порізати на шматочки.
-
Картоплю очистити від шкірки, помити і порізати кільцями.
-
Каструлю змастити соняшниковою олією, покласти в неї м'ясо, моркву, цибулю.
-
Часник, помідори порізані кільцями.
-
Зверху викласти картоплю, поперчити і посолити.
-
По картоплі викласти капусту, болгарський перець, і лаврові листочки.
-
Включити режим» СУП», на 90 хвилин. Коли буде готова, додати порізану зелень і включить ще на 2 хвилини.
-
Блюдо до столу подавати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!