Тефтелі з м'ясом і рисом під сметанно-томатному соусі, приготовані в мультиварці - відмінна ідея для сімейної вечері, адже таке блюдо подобається дорослим і дітям. Швидко, смачно, поживно
Інгредієнти для рецепта «Тефтелі в мультиварці»:
- 1куріное яйце
- 500 грам м'ясного фаршу
- 1 ріпчаста цибулина;
- 0.5 мультістакана рису;
- 2 столових ложки майонезу;
- 2 столових ложки сметани;
- 2 столових ложки борошна;
- 2 столових ложки кетчупу або томатної пасти;
- Лавровий лист;
- Спеції та сіль за смаком;
- 2 склянки бульйону або води;
Як приготувати «Тефтелі в мультиварці» в домашніх умовах
-
Змішуємо в мисці куряче яйце, м'ясний фарш, сирий рис і пропущену цибулю через м'ясорубку. Можна рис попередньо відварити.
-
Солимо отриману масу, перчимо, добре перемішуємо.
-
Формуємо середні тефтелі з фаршу, викладаємо їх в чашу мультиварки.
-
Готуємо соус. Змішуємо в чашці сметану, томатну пасту, борошно і майонез. Доливаємо до них трохи бульйону, потім перемішуємо, заливаємо цим соусом тефтелі в мультиварці.
-
Готуємо тефтелі 1:00 в режимі * тушкування *. Подаємо до столу в гарячому у вигляді, разом з будь-яким овочевим салатом як гарнір. Приємного апетиту!