Згасите тефтелі з курячого і свинячого фаршу, капусти і рису в сметанному соусі в мультиварці, вашим близьким обов'язково сподобається смачне і корисне блюдо, яке, так просто готується
Інгредієнти для рецепта «Тушковані тефтелі в мультиварці»:
- Нежирна свинина;
- Куряче філе;
- Вода;
- Чорний перець, сіль;
- Куряче яйце;
- Рис;
- Капуста білокачанна;
- Морква;
- Помідор;
Як приготувати «Тушковані тефтелі в мультиварці» в домашніх умовах
-
Перекручуємо через м'ясорубку куряче філе, свинину, 1/3 білокачанної капусти від загальної маси і ріпчасту цибулю. Перемішуємо все гарненько.
-
Додаємо до отриманого фаршу чорний перець, спеції, куряче яйце і сирий рис.
-
Формуємо з фаршу тефтелі. Розміщуємо їх в мультиварці. Доливаємо один мультістакан води. Включаємо в мультиварці на 15 хвилин режим * варіння на пару *.
-
Чистимо моркву. Миємо її, а потім натираємо на крупній тертці разом з помідором без шкірки. (Помідор обшпарюємо окропом, після чого знімаємо шкірку) Змішуємо їх зі сметаною. Кладемо їх у мультиварку за п'ять хвилин до закінчення * варіння на пару *. Потім обсмажуємо тефтелі по 20 хвилин з кожного боку в режимі * випічка *. Страва готова!