В реберцях найніжніше м'ясо, тому їх часто використовують для приготування вишуканих страв. Хоча, наприклад, мариновані свинячі реберця в мультиварці гарні самі по собі.
Інгредієнти для рецепта «Мариновані свинячі реберця в мультиварці»:
- 1 помідор;
- 3 цибулини;
- Чорний перець, сіль;
- 0,5 лимона;
- Лавровий лист;
- Прованські трави;
- 1 склянку вина;
- Сушений базилік;
- Свинячі реберця;
Як приготувати «Мариновані свинячі реберця в мультиварці» в домашніх умовах
-
Чистимо цибулину, нарізуємо його півкільцями в глибоку миску. Потім миємо помідор, дрібно ріжемо, додаємо до цибулі.
-
Тепер виливаємо туди склянки вина, видавлюємо сік з половинки лимона, посипаємо все перцем і сіллю.
-
Після цього кладемо в миску базилік, лавровий лист і прованські трави. Все ретельно перемішуємо.
-
Кладемо в приготований маринад свинячі реберця, ставимо їх у холодильник на цілу ніч.
-
Готуємо свинячі реберця дві години у режимі *тушкування* в мультиварці. Приємного апетиту!