До основних м'ясних страв можна приготувати овочевий гарнір. В якості такої страви пропонуємо цікавий рецепт - капуста тушкована з рисом в мультиварки. Оригінальний і ніжний смак
Інгредієнти для рецепта «Капуста тушкована з рисом в мультиварці»:
- 1,5 мультістакана води;
- 1 мультістакан рису;
- 1 середня морква;
- 1 цибулина;
- Шматочок м'яса;
- 0,5 середнього вилка капусти;
- Соняшникова олія;
- Спеції;
- Сіль;
Як приготувати «Капуста тушкована з рисом в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Включаємо в мультиварці режим * випічка *. Обсмажуємо в ній 30 хвилин свіже м'ясо.
-
Крок другий. Додаємо до м'яса цибулю з морквою. Перемішуємо все, смажимо ще 15 хвилин. Можна також додати солодкий перець і помідори, за бажанням
-
Крок третій. Потім додаємо капусту, солимо її злегка (щоб капуста пустила сік), перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин.
-
Крок четвертий. Додаємо промитий рис, наливаємо воду, солимо її за смаком і посипаємо спеціями, перемішуємо.
-
Крок п'ятий. Включаємо режим плов в мультиварці. Тушкована капуста з рисом готова! Приємного апетиту!