Салат "Тигреня"Незвичайний і дуже гарний салат «Тигреня» стане справжньою прикрасою святкового столу. Його смак та презентація обов'язково підкорить серця і шлунки ваших гостей і домочадців.
Інгредієнти для рецепта «Салат “Тигреня”»:
- 1 склянка відвареного рису;
- 6 відварених яєчних білків;
- Майонез;
- 140 грам чорної ікри;
- 140 грам червоної ікри;
- 300 грам солоної форелі або філе сьомги;
Як приготувати «Салат “Тигреня”» в домашніх умовах
-
Нарізуємо дрібними смужками м'ясо форелі або сьомги, укладаємо їх шаром в салатницю.
-
Тепер в якості другого шару, натираємо яєчні білки на крупній тертці. Потім кладемо відварений рис, промазуємо кожен шар салату достатньою кількістю майонезу.
-
Після всього цього викладаємо зверху на салат червону і чорну ікру.
-
От і все, салат готовий, смачного!