Печінка тріски обов'язково повинна входити в раціон кожної людини, так як її корисні властивості очевидні. В основному найчастіше готують салат з печінкою тріски. Пропонуємо один з рецептів
Інгредієнти для рецепта «Салат з печінкою тріски»:
- Майонез;
- 2 картоплі;
- 1 баночка печінки тріски;
- 1 морква;
- 2 солоних огірки;
- 3 курячих яйця;
- Щіпка солі;
Як приготувати «Салат з печінкою тріски» в домашніх умовах
-
Варимо до повної готовності моркву, курячі яйця і картоплю в мультиварці в режимі * на пару *.
-
Тепер чистимо моркву з картоплею, нарізаємо їх кубиками. Курячі яйця натираємо на тертці. Огірки нарізаємо кубиками або соломкою.
-
Заливаємо масло з печінки тріски, розминаємо її вилкою.
-
Беремо салатницю, ставимо в неї склянку посередині, викладаємо навколо неї підготовлені овочі.
-
Спочатку кладемо картоплю, печінку тріску, а потім курячі яйця, солоний огірок і моркву.
-
Змащуємо рясно майонезом кожен шар салату. Салат з печінки тріски готовий, смачного!