Як приготувати скумбрію смачно і зберегти корисні властивості? Якщо ви приготуєте скумбрію по-Голубцовскі в мультиварці, риба вийде смачною, соковитою і залишиться корисною.
Інгредієнти для рецепта «Скумбрія по-Голубцовскі в мультиварці»:
- 1 морква;
- 3 скумбрії;
- 1 помідор;
- 1 цибулина;
- Соняшникова олія;
- Сметана;
- Спеції;
- Сіль;
Як приготувати «Скумбрія по-Голубцовскі в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Миємо скумбрію, відрізаємо голову, витягаємо нутрощі й кістки. Кістки у неї виймаються дуже легко.
-
Крок другий. Миємо цибулю, нарізаємо її дрібно, потім чистимо моркву, натираємо її на крупній тертці. Можна порізати моркву просто кубиками.
-
Крок третій. Наливаємо кілька ложок олії в чашу мультиварки, обсмажуємо до прозорості цибулю в режимі випічка. Потім додаємо до нього моркву, смажимо ще 15 хвилин.
-
Крок четвертий. Відкладаємо частину моркви з цибулею в сторонку, що залишилася рівняємо лопаткою і викладаємо на неї філе скумбрії. Перчимо, солимо, посипаємо по своєму смаку приправою. Змащуємо зверху сметаною.
-
Крок п'ятий. Кладемо відкладену цибулю з морквою зверху на скумбрію, розподіляємо їх рівномірно по рибі. Тепер нарізаємо пластинами помитий помідор, додаємо його туди ж, солимо злегка. Посипаємо все це свіжою зеленню, за бажанням. Закриваємо мультиварку кришкою, встановлюємо в ній на одну годину режим * тушкування *. Скумбрія по-Голубцовскі в мультиварки готова!