Сьогодні влаштуємо рибний день. Вашій увазі пропонується найніжніша риба з картоплею, запечені під майонезом в мультиварці. Вражаючий ніжний смак і аромат
Інгредієнти для рецепта «Риба з картоплею, запечені під майонезом в мультиварці»:
- 500 грам філе риби;
- 100 грам сиру;
- 7 картоплин;
- Майонез;
- Чорний перець, сіль;
- 2 помідори;
- Кетчуп;
- Соняшникова олія;
Як приготувати «Риба з картоплею, запечені під майонезом в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо тонкими кружальцями. Філе риби нарізаємо середніми шматками.
-
Крок другий. Додаємо по ложці кетчупу і майонезу в порізану картоплю, перчимо його злегка, солимо, ретельно перемішуємо.
-
Крок третій. Змащуємо соняшниковою олією чашу мультиварку, викладаємо в неї всю картоплю.
-
Крок четвертий. Кладемо на картоплю рибку, перчимо її, солимо. Викладаємо порізаний пластинами помідор на рибу.
-
Крок п'ятий. Змащуємо рибу майонезом, а потім посипаємо тертим сиром. Запікаємо рибу в мультиварці 60 хвилин в режимі * випічка *.
-
Крок шостий. Приємного апетиту!