Найніжніший судак під овочевим маринадом в мультиварці можна сміливо включити в святкове або банкетне меню. Риба виходить ароматною і ніжною-ніжною, вона буквально тане в роті.
Інгредієнти для рецепта «Судак під овочевим маринадом в мультиварці»:
- Судак;
- 1 велика морква;
- Лавровий лист;
- 4 помідори;
- 2 цибулини;
- Чорний перець, сіль;
Як приготувати «Судак під овочевим маринадом в мультиварці» в домашніх умовах
-
Чистимо тушку судака, виймаємо з неї всі нутрощі, промиваємо.
-
Моркву очищаємо, промиваємо її разом з помідорами, а потім натираємо на крупній тертці. Дрібно рубаємо очищену цибулю.
-
Тепер кладемо на дно чаші від мультиварки ріпчасту цибулю і моркву. Розкладаємо зверху на них рибу, солимо її.
-
Після цього заливаємо рибу натертими помідорами. Закриваємо кришку мультиварки.
-
Готуємо судак під овочевим маринадом 60 хвилин у режимі * випічка *. Приємного апетиту!