Традиційний російський розсольник - ситне і смачне перше блюдо. Солоні огірочки і розсіл надають страві особливу пікантність. У мультиварці розсольник готується швидше і простіше
Інгредієнти для рецепта «Розсольник в мультиварці»:
- 1 цибулина;
- 3картофеліни;
- М'ясо курки;
- 1 морква;
- Спеції, сіль;
- 3 помідора;
- Вода;
- 1болгарскій перець;
- Лавровий лист;
- 1 неповний мультістакан перлової крупи;
- 3 солоних огірка (можна ще розсіл за бажанням);
Як приготувати «Розсольник в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Промиваємо ретельно перловку, замочуємо її у воді на годину.
-
Крок другий. Миємо болгарський перець з помідорами, подрібнюємо їх у блендері в пюре. Натираємо солоні огірки на тертці або нарізаємо їх тонкою соломкою, кубиками.
-
Крок третій. Кладемо в чашу мультиварки терту моркву, шматочки курки, томатне пюре, картопля, перлову крупу і цибулю. Заливаємо все це гарячою водою.
-
Крок четвертий. Кладемо до розсольнику кілька лаврових листочків, додаємо спеції з сіллю. Готуємо розсольник 1.5 години в мультиварці в режимі * тушкування *. Приємного апетиту!