Правильно приготовлена солянка - справжнє свято насиченого смаку і незвичайного аромату. А солянка збірна м'ясна в мультиварки виходить ще смачніше і ще насиченішим
Інгредієнти для рецепта «Солянка збірна м'ясна в мультиварці»:
- 2 солоних огірки;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 2 літра м'ясного бульйону;
- 0,5 банки маслин без кісточки;
- 1 морковь;
- М'ясне асорті;
- Спеції;
- 2 столові ложки томатної пасти;
- Лимон;
- Соняшникова олія;
Як приготувати «Солянка збірна м'ясна в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Варимо бульйон. Для цього можна приготувати шматочок свинини в мультиварки 2:00 в режимі * тушкування *. М'ясо виймаємо, бульйон проціджуємо.
-
Крок другий. Встановлюємо в мультиварки на 40 хвилин режим * випічка *. Обсмажуємо в ній цибулю з морквою, додаємо томат Перемішуємо все, смажимо ще 7 хвилин.
-
Крок третій. Нарізаємо соломкою солоні огірки, кладемо їх з маслинами в мультиварку. Знову все перемішуємо, закриваємо кришкою, тушкуємо до сигналу.
-
Крок четвертий. Готуємо м'ясне асорті. Наприклад: ковбаса, сосиски, відварне м'ясо і копчена курка. Нарізаємо все це кубиками або соломкою. Закладаємо м'ясне асорті в чашу мультиварки.
-
Крок п'ятий. Заливаємо асорті бульйоном. Можна ще додати склянку розсолу з-під огірків. Кладемо туди ж лавровий лист, спеції, часточки лимона (можна додати в кінці) і свіжу зелень.
-
Крок шостий. Включаємо режим * тушкування * на годину в мультиварки. Подаємо солянку до столу зі сметаною. Приємного апетиту!