Традиційно перці фарширують м'ясним фаршем і рисом, ми ж пропонуємо приготувати фаршировані перці з пресованим м'ясом і ковбасою в мультиварці. Вийде дуже смачно і незвично!
Інгредієнти для рецепта «Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою»:
- 100 грам пресованого м'яса;
- 100 грам ковбаси;
- 1 помідор;
- 70 грам рису;
- 0,5 цибулини;
- 7 штук солодкого перцю;
- 3 зубчики часнику;
- 30 грам соєвого соусу;
- 170 мілілітрів води;
- 3 столові ложки томатної пасти;
Як приготувати «Фаршировані перці в мультиварці з ковбасою» в домашніх умовах
-
Крок перший. Миємо солодкі перці, очищаємо їх від насіння і серцевини.
-
Крок другий. Варимо до повної готовності рис, охолоджуємо, змішуємо з нарізаними кубиками пресованого м'яса і ковбаси. Можна замінити пресоване м'ясо бужениною або відварною м'ясом.
-
Крок третій. Нарізаємо дрібно помідор. Чистимо цибулю, часник, дрібно рубаємо їх. Додаємо помідор, часник, кришечки від перцю і цибулю до рису. Фаршируємо отриманою начинкою перці.
-
Крок четвертий. Змішуємо томатну пасту, воду і соєвий соус.
-
Крок п'ятий. Кладемо фарширований перець у чашу мультиварки, заливаємо томатної сумішшю. Якщо залишиться трохи начинки, можна нафарширувати нею помідор, видаливши з нього серцевину і насіння.
-
Крок шостий. Готуємо фаршировані перці 1.5 години в режимі * тушкування * в мультиварки.
-
Крок сьомий. Приємного апетиту!