Традиційно плов готують з бараниною, але є цікавий рецепт фруктового плову, він без м'яса і тваринного жиру, його можна готувати у піст. Пропонуємо приготувати фруктовий плов в мультиварці
Інгредієнти для рецепта «Фруктовий плов в мультиварці»:
- 1 склянки води;
- 1 стакан круглого рису;
- Оливкова олія;
- Цукор, сіль;
- 1 середнє яблуко;
- По жменьці чорносливу, родзинок і кураги;
Як приготувати «Фруктовий плов в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Наливаємо трохи оливкової олії в чашу мультиварки.
-
Крок другий. Миємо яблуко, нарізаємо кубиками.
-
Крок третій. Миємо гарненько сухофрукти.
-
Крок четвертий. Розміщуємо в мультиварку яблуко, курагу, чорнослив і родзинки. Додаємо цукор за смаком, дві склянки води і склянку добре промитого рису, солимо, перемішуємо.
-
Крок п'ятий. Готуємо фруктовий плов в режимі * плов *, в мультиварці.