Всім прихильникам здорового харчування присвячується - заливне з форелі, приготовленої на пару. З зеленню і лимоном рибка буде дуже смачною, і звичайно, надзвичайно корисною.
Інгредієнти для рецепта «Холодець з форелі»:
- 700 грам форелі;
- Сіль;
- Зелень для прикраси;
- Лимон;
- Приправа з желатином для заливного;
Як приготувати «Холодець з форелі» в домашніх умовах
-
Нарізаємо порційними шматками форель, солимо її, ставимо одну годину в холодильник. Потім викладаємо рибу в контейнер пароварки, включаємо режим * варіння на пару * на 15 хвилин.
-
Викладаємо готову форель у форму. Готуємо приправу для заливного, згідно з інструкціями на упаковці. Заливаємо нею рибку.
-
Прикрашаємо заливне з форелі лимоном і дрібно різаною зеленню. Даємо йому застигнути в холодильнику. Приємного апетиту!