Хіба може зрівнятися домашня тушонка за смаком з будь-яким іншим консервованим м'ясом? Звичайно, ні, адже тушонка домашня в мультиварці - це неймовірний аромат і ніжний смак м'яса
Інгредієнти для рецепта «Тушенка домашня в мультиварці»:
- Лавровий лист;
- М'ясо (свинина, курка, баранина і т.д.);
- Сіль за смаком;
- Спеції;
Як приготувати «Тушенка домашня в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Чистимо м'ясо, миємо його, нарізаємо середніми шматками. Складаємо його в чашу мультиварки.
-
Крок другий. Встановлюємо на 6:00 режим * тушкування * в мультиварки, закриваємо її кришкою.
-
Крок третій. Додаємо спеції і сіль, за годину до закінчення приготування тушонки.
-
Крок четвертий. Розкладаємо готову тушонку по банках, заливаємо жиром, який утворився після варіння, охолоджуємо її. Приємного апетиту!