Зробіть найсмачніше пресоване м'ясо в мультиварці і замініть магазинні ковбаси домашніми делікатесами. Приготовлені своїми руками, вони не тільки смачні, але і корисні!
Інгредієнти для рецепта «Пресоване м'ясо в мультиварці»:
- 500 грам яловичини;
- Чорний перець;
- 500 грам свинини;
- 1 чайна ложка мускатного горіха;
- 1 столова ложка желатину;
- 3 зубчики часнику;
- 1 столова ложка солі;
Як приготувати «Пресоване м'ясо в мультиварці» в домашніх умовах
-
Нарізаємо великими шматками м'ясо. Потім чистимо часник, дрібно рубаємо його.
-
Змішуємо м'ясо з усіма інгредієнтами. Залишаємо його маринуватися в такому вигляді близько трьох годин або цілу добу.
-
• Крок третій. Беремо рукав для випікання, зав'язуємо його з одного кінця і укладаємо його в ветчінніцу.
-
Тепер утрамбовуємо м'ясо в рукав, зав'язуємо його з іншого боку. Ветчінніцу щільно закриваємо, натягуємо в ній пружинки.
-
Кладемо в чашу мультиварки рушник або силіконовий килимок. Укладаємо на нього ветчінніцу, заливаємо її до максимуму водою.
-
Включаємо в мультиварці на дві години режим * тушкування *. Після цього виймаємо з неї ветчінніцу і охолоджуємо в ній м'ясо близько п'яти годин.
-
Дістаємо м'ясо з ветчінніци, нарізаємо його шматками, подаємо до столу. Приємного апетиту!