Як приготувати шинку в домашніх умовах? З мультиваркою це стало легко і просто! Наприклад, шинка з курки в мультиварці виходить просто чудовою, ніжною і ароматною
Інгредієнти для рецепта «Шинка з курки в мультиварці»:
- 800 грам курячих стегон;
- 2 чайні ложки солі;
- 800 грам курячого філе;
- Чорний перець;
- Часник;
- 1 столова ложка сухого молока
- Рідкий дим;
- Лід;
- 1 куряче яйце;
Як приготувати «Шинка з курки в мультиварці» в домашніх умовах
-
Відділяємо куряче м'ясо від стегон, дрібно подрібнюємо його в блендері.
-
Нарізуємо великими шматками куряче філе.
-
Змішуємо перемелене куряче м'ясо з курячим філе, рідким димом і сухим молоком. Перчимо м'ясо, солимо за смаком.
-
Чистимо часник, дрібно рубаємо його і змішуємо з курячим м'ясом.
-
Тепер подрібнюємо блендером склянку з льодом, додаємо його до курячого м'яса разом з курячим яйцем. Ретельно все вимішуємо.
-
Ставимо приготований фарш на три години в холодильник, а після цього перекладаємо його в рукав для запікання. Вставляємо щільно рукав в ветчінніцу * Белобока * (можна її також замінити коробкою з-під під молока).
-
Зав'язуємо рукав для запікання щільно, закриваємо ветчінніцу кришкою, затягуючи пружинки.
-
Кладемо на дно мультиварки серветки або силіконовий килимок. Розміщуємо в мультиварку ветчінніцу, заливаємо її до максимуму водою.
-
Після всього цього включаємо в мультиварці на дві години режим * тушкування *. По закінченні часу виймаємо ветчініцу із мультиварки і не виймаємо з неї м'ясо, поки воно повністю не охолоне. Приємного апетиту!