-
Сметанний крем
Інгредієнти:
• 1 склянка цукру;
• 2 склянки сметани з жирністю 25-30%;
• Ванілін;
Приготування:
• Крок перший. Збиваємо за допомогою міксера сметану з цукром до повного розчинення в ній цукру.
• Крок другий. Додаємо до сметанною масою ванілін, знову все перемішуємо. Сметанний крем готовий!
-
Білкова глазур для паски
Інгредієнти:
• 2 краплі лимонного соку;
• 0,5 склянки цукрової пудри;
• 1 яєчний білок;
Приготування:
• Крок перший. Збиваємо ретельно яєчний білок з цукровою пудрою.
• Крок другий. Потім додаємо до них кілька крапель лимонного соку, знову збиваємо і білкова глазур готова!
-
Манний крем
Інгредієнти:
• 1 стакан цукру;
• 750 мілілітрів молока;
• 1 пакетик ваніліну;
• 5 столових ложок манної крупи;
• 200 грам вершкового масла;
Приготування:
• Крок перший. Доводимо до кипіння в каструлі молоко.
• Крок другий. Змішуємо цукор з манною крупою, висипаємо їх у молоко. Постійно помішуємо.
• Крок третій. Коли каша стане густою, знімаємо її з вогню, охолоджуємо.
• Крок четвертий. Потім додаємо до неї ванілін, м'яке вершкове масло і ретельно збиваємо все міксером. Манний крем готовий!
-
Масляний крем на згущеному молоці
Інгредієнти:
• 1 банка згущеного молока;
• 1 пакетик ванільного цукру;
• 300 грам вершкового масла;
Приготування:
Ретельно збиваємо міксером вершкове масло з ванільним цукром і згущеним молоком. Масляний крем готовий!
-
Сметанний крем із згущеним молоком
Інгредієнти:
• 200 грам вершкового масла;
• 1 пакетик ванільного цукру;
• 0,5 банки згущеного молока (вареного згущеного молока);
• 200 грам 25% сметани;
Приготування:
• Крок перший. Розм'якшуємо виделкою вершкове масло, а потім збиваємо його міксером разом зі згущеним молоком.
• Крок другий. Додаємо до згущеного молока, ванільний цукор і сметану, продовжуємо збивати. Сметанний крем із згущеним молоком готовий!
-
Лимонний крем
Інгредієнти:
• 3 лимона;
• 200 грам цукру;
• 120 грам вершкового масла;
• 3 курячих яйця;
Приготування:
• Крок перший. Моєму три лимона, знімаємо з них цедру, а після вичавлюємо з нього сік.
• Крок другий. Розтоплюємо вершкове масло на водяній бані.
• Крок третій. Збиваємо яйця з цукром, вводимо їх в вершкове масло, гарненько перемішуємо.
• Крок четвертий. Тепер додаємо до яєчної маси лимонний сік. Подрібнюємо блендером цедру лимона, кладемо її туди ж.
• Крок п'ятий. Потім готуємо, постійно помішуючи, на водяній бані крем ще 15 хвилин, поки він не стане досить густим. Лимонний крем готовий!
-
Вершково-сирний крем
Інгредієнти:
• 250 грам сиру;
• Ванілін;
• 200 г цукрової пудри;
• 500 мілілітрів 35% вершків;
Приготування:
• Крок перший. Заздалегідь охолоджуємо в холодильнику вершки збиваємо їх в круту піну. Висипаємо до них цукрову пудру, добре все перемішуємо.
• Крок другий. Протираємо через сито сир і додаємо його до вершків, знову перемішуємо.
• Крок третій. Тепер додаємо до сирної маси ванілін, ще раз все перемішуємо і смачний вершково-сирний крем готовий до вживання.
-
Заварний крем зі сметаною
Інгредієнти:
• 0,5 склянки молока;
• 1 куряче яйце;
• 400 грам 30% сметани;
• 200 грам вершкового масла;
• 0,5 склянки цукру;
Приготування:
• Крок перший. Збиваємо яйця з цукром. Вливаємо до них молоко.
• Крок другий. Тепер ставимо масу на маленький вогонь, заважаємо її, доводимо до кипіння. Після цього знімаємо її з вогню, охолоджуємо.
• Крок третій. Розм'якшуємо вершкове масло, додаємо його разом зі сметаною в молочну масу. Збиваємо все ретельно міксером. Заварний крем готовий до вживання!
-
Шоколадна глазур на молоці
Інгредієнти:
• 2 столових ложки цукру;
• 4 столових ложки молока;
• 1 столова ложка какао;
Приготування:
• Крок перший. З'єднуємо в маленькій каструльці цукор, молоко і какао порошок. Варимо до загустіння на маленькому вогні.
• Крок другий. Тепер розм'якшуємо вершкове масло, кладемо його в каструлю до какао. Перемішуємо все знову, потім знімаємо масу з вогню. Шоколадна на молоці глазур готова!
-
Шоколадна глазур на молоці
Інгредієнти:
• 2 столових ложки цукру;
• 4 столових ложки молока;
• 1 столова ложка какао;
Приготування:
• Крок перший. З'єднуємо в маленькій каструльці цукор, молоко і какао порошок. Варимо до загустіння на маленькому вогні.
• Крок другий. Тепер розм'якшуємо вершкове масло, кладемо його в каструлю до какао. Перемішуємо все знову, потім знімаємо масу з вогню. Шоколадна на молоці глазур готова!
-
Шоколадна глазур на сметані
Інгредієнти:
• 5 столових ложок какао;
• 1 склянку густої сметани;
• 1 склянка цукру;
Приготування:
• Крок перший. Висипаємо в маленьку каструлю п'ять столових ложок какао і один стакан цукру, додаємо до них густу сметану.
• Крок другий. Ставимо каструльку на маленький вогонь. Готуємо в ній шоколадну глазур до перших бульбашок, постійно помішуємо.
-
Банановий крем
Інгредієнти:
• 1 стиглий банан:
• Ванілін на кінчику ножа;
• 150-200 мілілітрів 33% вершків;
• 2 столові ложки цукрової пудри;
Приготування:
• Крок перший. Чистимо від шкірки банан, подрібнюємо його в пюре за допомогою блендера.
• Крок другий. Міксером збиваємо в густу пінку вершки.
• Крок третій. Додаємо до збитим вершкам бананове пюре, ванілін і цукрову пудру. Все ретельно перемішуємо. Банановий крем готовий до використання!