Перед Великоднем всі домогосподарки хвилюються, чи вийде цього разу їх святковий паску, так як тісто для нього дуже примхливе і ніжне. Готуємо простий і смачний паску з цукатами в мультиварці
Як приготувати «Паска з цукатами в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Готуємо опару. Розчиняємо сухі дріжджі в теплому молоці, додаємо до них чотири столові ложки борошна і одну столову ложку цукру. Перемішуємо ретельно, ставимо опару на півгодини в тепле місце. Вона повинна збільшитися в кілька разів.
-
Крок другий. Розтираємо жовтки з цукром за допомогою вилки. Додаємо до них розтоплене вершкове масло і ванілін. Перемішуємо все.
-
Крок третій. Вливаємо приготовлену яєчну масу в опару, перемішуємо. Вводимо в тісто поступово борошно і розпушувач. Замішуємо його добряче, щоб воно вийшло еластичним і м'яким.
-
Крок четвертий. Накриваємо тісто рушником, ставимо його знову в тепле місце. Коли воно збільшиться як мінімум в два рази, викладаємо його на стіл.
-
Крок п'ятий. Нарізаємо дрібно цукати, змішуємо їх з тестом. Змащуємо маслом чашу від мультиварки, викладаємо в неї тісто. Включаємо в мультиварки на 15 хвилин режим * підігрів *. Потім залишаємо тісто 40 хвилин настоюватися в мультиварки.
-
Крок шостий. Випікаємо паску з цукатами 60 +30 хвилин в режимі * випічка *. Перевертати його не потрібно. Після сигналу мультиварки, виймаємо його звідти, охолоджуємо і прикрашаємо глазур'ю.
-
Крок сьомий. Для приготування глазурі: збиваємо півсклянки цукрової пудри з яєчним білком. Додаємо до них кілька крапель лимонного соку. Глазур для паски готова! Приємного апетиту!