Для любителів домашньої випічки пропонуємо цікавий і незвичайний рецепт. Готуємо пишні і ніжні булочки з яблуками в мультиварці. Такі булочки відмінно підійдуть для сніданку або чаювання
Нам знадобиться:
• 250 мілілітрів молока;
• 2 курячих яйця;
• 150 грам маргарину;
• 150 грам цукру;
• 5 грам сухих дріжджів;
• 700 грам борошна;
• Ванілін;
• Пів чайної ложки солі;
• Яблука;
Як приготувати «Булочки з яблуками в мультиварці» в домашніх умовах
-
• Крок перший. Збиваємо міксером курячі яйця з цукром, сіллю і ваніліном.
-
• Крок другий. Замочуємо сухі дріжджі в теплому молоці. Змішуємо їх з яєчною масою. Додаємо до них 150 грам розтопленого маргарину. Ретельно все перемішуємо.
-
• Крок третій. Тепер просіюємо до маси пшеничне борошно. Замішуємо еластичне тісто. Накриваємо його рушником на півгодини, а потім ставимо в тепле місце.
-
• Крок четвертий. Після цього знову мнем тісто, ставимо його знову ж таки на півгодини в тепле місце.
-
• Крок п'ятий. Потім ділимо тісто на кульки. Формуємо з кульок коржі.
-
• Крок шостий. Миємо яблука, очищаємо їх від шкірки, а потім нарізаємо дрібними шматками. Змішуємо їх з цукром.
-
• Крок сьомий. Кладемо в центр кожного коржика яблучну начинку. Защипуємо кожну корж по краях. Змащуємо чашу для мультиварки вершковим маслом. Кладемо в неї булочки швом донизу.
-
• Крок восьмий. Змащуємо верх булочок за бажанням збитим яєчним жовтком, щоб вони вийшли дуже рум'яними. Включаємо в мультиварці на 30 хвилин режим * підігрів *. Після цього чекаємо ще хвилин двадцять, щоб булочки підійшли в самій чаші.
-
• Крок дев'ятий. Тепер випікаємо булочки з яблуками в мультиварці 60 хвилин у режимі * випічка *, а потім перевертаємо їх на іншу сторону і випікаємо в тому ж режимі ще 20 хвилин.