Приготуйте до обіду на другий або вечері овочеве рагу з м'ясом і грибами, витративши при цьому мінімум свого часу на підготовку всіх інгредієнтів страви. Мультиварка все приготує
Інгредієнти для рецепта «Овочеве рагу з м'ясом і грибами в мультиварці»:
- 250 грам грибів;
- 500 грам м'яса;
- 1 кабачок;
- 4 картоплини;
- 1 цибулина;
- 1 помідор;
- 2 часточки часнику;
- 1 морква;
- Спеції, сіль;
- Вода;
- Соняшникова олія;
Як приготувати «Овочеве рагу з м'ясом і грибами в мультиварці» в домашніх умовах
-
Нарізаємо середніми шматками м'ясо. Чистимо цибулю і моркву. Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо кубиками.
-
Включаємо мультиварку на 30 хвилин у режимі * випічка *. Наливаємо в неї соняшникову олію і тушкуємо в ній м'ясо 20 хвилин. Додаємо моркву з цибулею до м'яса, перемішуємо.
-
Чистимо картоплю, болгарський перець, кабачок і помідор, миємо, нарізаємо кубиками. Промиваємо гриби, нарізаємо пластинками.
-
Після сигналу мультиварки, додаємо до м'яса порізані овочі. Посипаємо їх сіллю, спеціями. Заливаємо гарячою водою (дві склянки).
-
Готуємо овочеве рагу 50 хвилин в мультиварці в режимі * випічка * або 1.5 години в режимі * тушкування *. Приємного апетиту!