Необхідно завжди пам'ятати про те, що їжа повинна бути не тільки смачною, а й корисною. Наприклад, тушкована капуста з квасолею в мультиварки - це дійсно корисне і смачне блюдо
Інгредієнти для рецепта «Тушкована капуста з квасолею в мультиварці»:
- 1 цибулина;
- 1 середня морква;
- 0,5 вилка капусти;
- Спеції;
- 1 баночка консервованої квасолі;
- Сіль
- 1 столова ложка томатної пасти;
Як приготувати «Тушкована капуста з квасолею в мультиварці» в домашніх умовах
-
Крок перший. Обсмажуємо цибулю з морквою в мультиварці в режимі * випічка *. Додаємо ложку томатної пасти до них, тушкуємо ще чотири хвилини.
-
Крок другий. Додаємо нашатковану капусту, посипаємо її спеціями, перчимо. Капуста почне гаситися у власному соку, оскільки пустить сік. Перемішуємо її. Можна долити півсклянки води.
-
Крок третій. Готуємо капусту 20 хвилин в режимі * випічка *, іноді перемішуємо її. Після цього відкриваємо консервовану квасолю, викладаємо її до капусти. Перемішуємо.
-
Крок четвертий. Готуємо тушковану капусту 1:00 в мультиварці в режимі * тушкування *. Приємного апетиту!