Куряча печінка в сметанному соусі в мултіварке вийде дуже смачною. Розумна техніка сама визначить готовність страви і відключиться в потрібний момент. Ви тільки підготовляєте всі інгредієнти
Інгредієнти для рецепта «Куряча печінка в соусі в мультиварці»:
- 1 цибулина;
- 2 склянки води;
- 1 кілограм курячої печінки;
- Сіль і чорний перець;
- 3 столові ложки сметани;
Як приготувати «Куряча печінка в соусі в мультиварці» в домашніх умовах
-
Чистимо цибулю. Нарізаємо його півкільцями. Обсмажуємо його трохи в режимі * випічка * в мультиварці. Моєму курячу печінку. Очищаємо її від прожилок. Обсушимо паперовим рушником і нарізаємо середніми шматками. Додаємо її на 15 хвилин до цибулі.
-
Тепер розводимо дві склянки води з трьома столовими ложками сметани. Заливаємо курячу печінку сметанним соусом.
-
Солимо її, перчимо за смаком. Гарненько перемішаємо.
-
Тепер включаємо режим * тушкування * в мультиварці. Готуємо курячу печінку одну годину. Готову страву подаємо до столу.