Ви любите домашні голубці? Приготуйте їх в мультиварці і переконайтеся в тому, наскільки це легко і просто. А самі голубці виходять нітрохи не гірше, ніж приготовані традиційним способом
Інгредієнти для рецепта «Голубці в мультиварці»:
- 2 цибулини;
- 1 качан білокачанної капусти;
- Сіль;
- 2 моркви;
- 700 грам фаршу (наприклад, свинячого);
- Соняшникова олія;
- 1,5 склянки рису;
- Чорний перець;
Як приготувати «Голубці в мультиварці» в домашніх умовах
-
Вирізаємо качан з качана капусти. Відварюємо капусту в підсоленій воді. Потім розбираємо капусту на листя і зрізаємо акуратно з них потовщення.
-
Дрібно ріжемо очищену цибулю. Чистимо моркву. Миємо її, натираємо на тертці і обсмажуємо разом з цибулею на соняшниковій олії до прозорості. Заливаємо рис окропом в чаші для мультиварці і залишаємо його в режимі * підігрів * на годину часу. Тепер гарненько змішуємо разом відварений рис, обсмажену цибулю, свинячий фарш і сіль з перцем.
-
Кладемо підготовлений фарш на кожен капустяний лист, згортаємо їх конвертиком. Складаємо голубці в чашу для мультиварки, заливаємо водою, солимо, перчимо, додаємо решту обжарку і ставимо в мультиварці режим * тушкування * на дві години.
-
Готові голубці подаємо до столу!