Ви ще жодного разу не пекли штрудeлі? Спробуйте спекти їх у мультиварці, переконайтеся, що в цьому немає нічого складного. Мультиварка - розумна сучасна техніка, в ній перший штрудель НЕ буде грудкою
Інгредієнти для рецепта «Штруделі в мультиварці»:
- 1 цибулина;
- 1 морковь;
- 500 грам фаршу;
- Чорний перець;
- Сіль;
- 500 грам картоплі;
- Соняшникова олія;
- Помідор;
- 1 склянка кефіру;
- 2 чайні ложки розпушувача;
- 450 грам борошна;
- 2 курячих яйця;
Як приготувати «Штруделі в мультиварці» в домашніх умовах
-
Змішуємо в глибокій мисці курячі яйця з кефіром. Додаємо до них сіль, соду, пшеничне борошно і ретельно замішуємо круте тісто. Перемішуємо гарненько фарш з сіллю, спеціями і чорним перцем.
-
Розкачуємо на робочому столі в коло тісто дуже тонким пластом. Викладаємо на нього фарш. Рівняємо його. Звертаємо тісто з фаршем в рулет. Нарізаємо його шматочками по 2 сантиметри завширшки.
-
Чистимо моркву з цибулею і картоплею. Картопля з морквою і помідором промиваємо водою. Цибулю дрібно шаткуємо, моркву натираємо на тертці, а картопля крупно нарізаємо.
-
Обсмажуємо на соняшниковій олії в мультиварці цибулю і моркву в режимі * випічка *. Додаємо до них нарізаний дрібно помідор. Додаємо до цибулі картоплю, коли він стане рум'яним. Наливаємо трохи води. Вода повинна покривати 1/3 картоплі. Солимо воду. Доводимо її до кипіння.
-
Тепер викладаємо нарізаний рулет рівномірно зверху на картоплю. Закриваємо мультиварку кришкою. Включаємо в ній на 60 хвилин режим * випічка *. Штрудель готовий.