Ви ще жодного разу не готували в мультиварці спекотне «по-домашньому»? Оцініть сучасний спосіб приготування відомого страви і всі його переваги - спекотне не буде ні підгорілим, ні сирим
Інгредієнти для рецепта «Картопля "по-домашньому" в мультиварці»:
- 7 картоплин;
- 600 грам м'яса;
- 1 морква;
- Перець, сіль;
- 1 столова ложка томатної пасти;
- Соняшникова олія;
- Лавровий лист;
- 1 склянку води;
Як приготувати «Картопля "по-домашньому" в мультиварці» в домашніх умовах
-
Чистимо цибулю, моркву та картоплю. Цибулю дрібно нарізаємо.
-
Моркву з картоплею промиваємо. Картоплю нарізаємо середніми шматками, а моркву натираємо на крупній тертці.
-
Тепер обсмажуємо в мультиварці м'ясо в режимі * випічка *. Потім додаємо до нього моркву з цибулею. Після кладемо в мультиварку картоплю. Поливаємо його томатною пастою. Посипаємо все спеціями і заливаємо водою. Перемішуємо гарненько вміст чаші і ставимо на 50 хвилин режим * випічка *. Печеня готова.